Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

PRIDRUŽITE SE NAM

Naročite se danes, da dobite novice o avtomobilih iz Nemčije.

Najdite in kupite vaš sanjski avto preko “Autotrader” avtomobilov v Nemčiji

Ali ste utrujeni od pogajanj za nakup avtomobila v Sloveniji? No, morate preveriti dobre prodajalce preko “Autotrader” avtomobilov v Nemčiji. S hitrim razvojem tehnologije lahko z dostopom do interneta ugodno kupite vse, kar želite, pod pogojem, da boste plačali stroške transporta. Tako kot pri avtomobilih jih lahko kupite tudi preko spletnega mesta, kjer različni prodajalci in kupci obravnavajo določen avto. Vendar pa morate biti pozorni, na kateremu prodajalcu boste zaupali svoj denar.

Import Used Mercedes Benz From Germany

Kaj je “Autotrader” avtomobilov v Nemčiji?

Iščete nov Mercedes Benz?

Ali razmišljate o nakupu rabljenega avtomobila?

Če iščete odlične modele priljubljenih avtomobilov, je Nemčija pravi kraj za vas. Večina avtomobilov v Nemčiji je opremljena s prestižnimi lastnostmi in ugodnostmi, ki ustrezajo željam vsake stranke. Prav tako so rabljena vozila v odličnih stanjih, z rednim in učinkovitim vzdrževanjem.

Če menite, da ni vredno kupiti lokalnega slovenskega avtomobila, poskusite preveriti spletno mesto za “Autotrader” avtomobilov v Nemčiji. AutoTrader je skupina kupcev in prodajalcev na določenem spletnem trgu. Ti prodajalci predstavljajo nove in rabljene avtomobile z ustreznimi informacijami in specifikacijami. Prav tako te spletne tržnice zagotavljajo ustrezne preglede o prodajalcu, pomoč pri nakupu in celotnem postopku.

 

Import Used BMW from Germany

Kako najti svoj sanjski avto preko “Autotrader” avtomobilov v Nemčiji?

Prva stvar, ki jo je treba določiti, preden pridete v avtotrader, je kakšen avto ali vozilo želite kupiti. Iščete družinski avto ali majhen avto? Z avtomobilskimi trgovci vam ni treba obravnavati preveč ljudi, da bi našli svoj sanjski avto. Odločili se boste sami in to je posel med vami in prodajalcem samim. Potrebujete samo široko idejo o preverjanju podrobnosti avtomobila.

Po vstopu na spletno stran avto trgovca, morate pogledati posebne podrobnosti vašega priljubljenega avtomobila. Na primer, želite avto Mercedes Benz. Ob uporabi te ključne besede, boste najdli različne prodajalce, ki ponujajo ta tip vozila. Če želite kupiti določen model, morate vnesti določene specifikacije za najboljše rezultate.

Ko vidite svoj priljubljeni avto, lahko preverite slike avtomobila in njegove dane informacije. Lahko se odločite tudi za komunikacijo s prodajalcem in za pomembne podrobnosti o avtomobilu. Pri izbiri prodajalca avtomobilov je treba poiskati dobrega trgovca, ki ima na zalogi deset ali več avtomobilov. Tudi, ko gre za prodajalca v Nemčiji, morate govoriti v nemščini in ne v slovenščini. Lahko poskusite uporabiti Google Prevajalnik, če ne govorite dobro nemški jezik.

Pri komuniciranju s prodajalcem morate poznati stanje vozila. Ali  je bilo vozilo redno servisirano? Je to zadnja cena? Najpomembnejše je, da morate imeti številko šasije avtomobila. Če prodajalec ne želi posredovati teh informacij, morate prenehati s tem prodajalcem in najti drugega.

Ko dobite številko šasije, jo lahko poskusite preveriti pri pooblaščenem prodajalcu v Sloveniji. S pomočjo te številke lahko ugotovite, kdaj in kateri kilometri so bili prijavljeni. Če se dejstva ujemajo z informacijami, ki jih je navedel prodajalec, potem ste na pravem izhodišču pri nakupu avtomobila.

Po preverjanju šasije morate videti tudi natančno dokumentacijo vozila, kot so prometna dovoljenja 1 in 2, dokument COC in drugi dokumenti avtomobila. Če je pogajanje gladko in izpolnjuje potrebe obeh strank, potem boste lahko kupili željen avto.

Če želite preproste transakcije in nakupe poskusite preveriti svoj sanjski avto na katerem koli zaupnem mestu AvtoNet Nemčija

POŠLJITE NAM SPOROČILO

POGLEJTE TUDI

DELITE NAS

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Kako Vam Lahko Pomgamo?

GLAVNI MENI

KONTAKTNI PODATKI

DELOVNI ČAS

Pon – Pet: 08:00 - 20:00

Sob: 08:00 - 13:00

Ned: Zaprto