Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

PRIDRUŽITE SE NAM

Naročite se danes, da dobite novice o avtomobilih iz Nemčije.

Najdite željeno vozilo za uvoz iz Nemčije

Ali so cene avtomobilov na slovenskem trgu previsoke?

No, če svojega sanjskega avtomobila ne morete najti pri lokalnem prodajalcu avtomobilov v Sloveniji, razmislite o uvozu rabljenih avtomobilov iz Nemčije. Če načrtujete nakup poceni rabljenega avtomobila, morate razmisliti o možnosti nakupa v Nemčiji. Večina ljudi ve, kako dobro Nemci vzdržujejo avtomobile.

Če iščete najboljši avtomobil, ki ustreza vašemu proračunu in željam, lahko preverite rabljena vozila v “Schwake Liste”, kjer lahko vidite, kateri avto ustreza vašemu proračunu. Prav tako morate najti zaupanja vredne trgovce z avtomobili v Nemčiji in preveriti, ali so dovolj verodostojni za obravnavo.

Prav tako se morate zavedati, da morate urediti potrebne dokumente, da boste imeli enega od uvoženih rabljenih avtomobilov iz Nemčije.

Import Used Opel From Germany

Slovenci lahko zdaj uvozijo rabljene avtomobile iz Nemčije

Fantastično je, da lahko Slovenci zdaj s pomočjo predpisov Evropske unije kupujejo vozila iz Nemčije. Slovenci lahko zdaj uvozijo rabljene avtomobile iz Nemčije preko zaupanja vrednih lokalnih nemških trgovcev. V skladu z zakonom lahko vsak državljan Evrope kupi vse vrste avtomobilov ali tovornjakov iz Nemčije. S to uredbo so nemški trgovci z avtomobili ponudili nizkocenovne avtomobile in sledili določeni uvozni metodi, ki se ne osredotoča samo na Slovenijo, temveč tudi na celotno Evropsko unijo.

Z nakupom avtomobilov iz Nemčije Slovenci ne morejo opraviti testne vožnje, prodajalci pa so predstavljali pomembne nemške dokumente, kot so zgodovina vozila, dokumenti COC in druga dokumentacija o avtomobilih. Zagotavljajo, da bodo vsi Slovenci, ki jim bodo kupili, dobili tisto, kar so pričakovali in kaj bodo videli na oglasih.

Import Used Mercedes Benz From Germany

Nasveti, ki jih morate vedeti pri nakupu avtomobila v Nemčiji

Pravzaprav ni nujno, da potrebujete storitve lokalnega prodajalca avtomobilov v Nemčiji. Ko že preverite natančnost papirjev in položite določeno plačilo nemškemu prodajalcu, morate najti zanesljivo vlečno službo, ki bo pripeljala vaš avto na vaš naslov. Lahko nas prosite za pomoč ali zahtevate od nemškega trgovca, da preveri, če je v bližini prodajalca vlečna služba.

Nekateri prodajalci avtomobilov pa so že določili kurirja, ki lahko izvozi vaš avto in ga pripelje novemu lastniku, kar je ena od velikih prednosti. To bo srečen dan za vas, če so stroški za vleko vključeni v dogovorjeno ceno, ki ste jo poravnali s prodajalcem.

Preden avto prispe na vaše mesto, pričakujte prihod ključnih dokumentov in ključev. Ko ste že vse poravnali in imate avto, ga morate pripeljati k AMZS in opraviti OC2 inšpekcijski test. Prav tako morate opraviti vse na davčni upravi in počakati vsaj 14 dni za končni izračun.

Ko dobite vse dokumente od davčne uprave, morate plačati vse davke, in počakati še dva dni, da potrdite, da je plačilo že prejeto. Poleg davčne uprave morate opraviti tudi lokalno zavarovanje in se vrniti v AMZS.

Poleg davka in zavarovanja morate opraviti tudi tehnični test, homologacijo, cestno takso in druge potrebne dokumente in stroške. Ko končate vse te postopke, imate vsa dovoljenja za vožnjo avtomobila v Sloveniji, ki ste ga pridobili z uvozom rabljenega avtomobila iz Nemčije. Postopek je vreden čakanja in tako boste lahko prihranili veliko denarja.

POŠLJITE NAM SPOROČILO

POGLEJTE TUDI

DELITE NAS

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Kako Vam Lahko Pomgamo?

GLAVNI MENI

KONTAKTNI PODATKI

DELOVNI ČAS

Pon – Pet: 08:00 - 20:00

Sob: 08:00 - 13:00

Ned: Zaprto