Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

PRIDRUŽITE SE NAM

Naročite se danes, da dobite novice o avtomobilih iz Nemčije.

Prihranite denar z nakupom enega od rabljenih vozil iz Nemčije

Ali ste utrujeni od sodelovanja s slovenskimi trgovci z vozili, ki ponujajo nova vozila z previsokimi stroški? Namesto nakupa novega,  poskusite  z nakupom rabljenega vozila iz Nemčije. Želite prihraniti denar in potrebujete vozilo? Nakup rabljenega vozila vam lahko prihrani veliko denarja v primerjavi z nakupom novega.

Nekateri strokovnjaki menijo, da so rabljeni vozila bolj vredna denarja kot novi, zlasti če se pravilno vzdržujejo. Prav tako lahko pridobite svoj sanjski avto z nizko ceno, če je vozilo v odličnem stanju in ima ustrezne dokumente. Ko govorimo o vozilih, so Nemci dobri pri vzdrževanju in prodaji visokokakovostnih vozil. Toda pred nakupom  vozila  v Nemčiji, morate biti natančni in pozorni o tem, kako kupiti pravo rabljeno vozilo za vas.

Import Used Volkswagen From Germany

Kateri so praktični napotki, ki jih morate vedeti, preden se odločite za nakup rabljenega vozila iz Nemčije?

Če ste razočarani zaradi visokih cen slovenskega avtomobilskega trga, lahko uvozite rabljeno vozilo iz Nemčije. Toda pred nakupom rabljenega vozila iz Nemčije morate opraviti različne korake. Prva stvar, ki jo morate vedeti  je  cena, ki ste jo pripravljeni plačati, za nakup avtomobila. Lahko dobite  posojilo?

Pri nakupu rabljenega vozila vam ni treba porabiti vsega denarja za vozilo. Prav tako morate plačati in urediti ustrezno registracijo, zavarovanje in popravila, če je potrebno. Če je vaše vozilo iz Nemčije, morate določiti proračun za bistvene postopke, s katerimi boste lahko legalno uporabljali svoje vozilo v Sloveniji.

Po odločitvi cene morate preveriti vozilo, ki ustreza vašemu proračunu. Vozilo mora predvsem upoštevati vaše potrebe in želje. Če želite vedeti, kateri avto ustreza vašemu proračunu, lahko poskusite pogledati na “Schwake Liste”.

Pri izbiri pravega vozila morate določiti tudi njegovo vrednost in koliko vas bo stalo pri vzdrževanju in zavarovanju. Če želite zagotoviti kakovost vašega vozila, se boste lahko dogovorili z avto trgovcem, o možni  garanciji ob nakupu.

Pri iskanju rabljenega vozila iz Nemčiji lahko poskusite tradicionalni način ogleda vozila v Nemčiji.  Morate biti natančni nad podrobnostmi vozila in se prepričajte, da imate opravka z zaupanja vrednim prodajalcem.

Import Used BMW from Germany

Ko ste izbrali rabljeno vozilo od zaupanja vrednega trgovca z avtomobili, morate preveriti podrobnosti vozila, kot je leto izdelave, njegovo blagovno znamko, model in dodatna oprema.

Če želite izvedeti natančno zgodovino avtomobila, morate imeti identifikacijsko številko vozila.

Iz nje so razvidna zgodovina servisov, kilometri, lastništvo, tehnični pregled in vsi podatki o vozilu. 

Ko boste našli pravo  rabljeneno vozilo iz Nemčiji, sledite tem preprostim smernicam in bodite pozorni, zlasti na podatke in cene. Tudi sami lahko opravite grobe raziskave.

Za več informacij nas pokličite na:  01/600-1464 ali nam pošljite email na: info@avtonetnemcija.com.

POŠLJITE NAM SPOROČILO

POGLEJTE TUDI

DELITE NAS

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Kako Vam Lahko Pomgamo?

GLAVNI MENI

KONTAKTNI PODATKI

DELOVNI ČAS

Pon – Pet: 08:00 - 20:00

Sob: 08:00 - 13:00

Ned: Zaprto