Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

PRIDRUŽITE SE NAM

Naročite se danes, da dobite novice o avtomobilih iz Nemčije.

Privoščite si vaš sanjski avto z uvozom rabljenega Opel vozila iz Nemčije

Razmišljate o nakupu Opel avtomobila v Sloveniji, vendar se vam zdijo predragi?

No, še vedno si ga lahko privoščite z odločitivjo o uvozu rabljenega Opel vozila iz Nemčije. Morda se sprašujete, zakaj se ljudje odločijo za rabljene avtomobile iz Nemčije? Ko gre za vzdrževanje avtomobilov in kako upravljajo avtomobile, so Nemci strokovnjaki. Poleg večine priljubljenih blagovnih znamk, ki izvirajo iz Nemčije, skrbno vzdržujejo avtomobile in jih prodajajo v drugih državah z najnižjimi ponudbami.

Ali je zakonito kupiti avtomobile v Nemčiji, tudi če prebivate v Sloveniji? Seveda je možno. S pomočjo zakona, ki je veljaven v Evropski uniji, v katerem je priloženo, da lahko vsak evropski državljan kupi avtomobile ali tovornjake v Nemčiji. Torej, če želite imeti Opel avto iz Nemčije, lahko poskusite potovati v Nemčijo in tam najti avto za vas. Ali pa poskusite kupiti preko zaupanja vrednega trgovca z avtomobilom in premislite o uvozu rabljenega Opel avtomobila iz Nemčije. Najprej pa, zakaj imajo ljudje radi Opel avtomobile?

Import Used Opel From Germany

Pomembni razlogi, zakaj se ljudje odločijo o uvozu rabljenih Opel vozil iz Nemčije?

Blagovna znamka, imenovana Opel, je zelo znan nemški proizvajalec avtomobilov. Deluje s hčerinsko družbo Groupe PSA, ki se je začela v letu 2017. Ta blagovna znamka je v glavnem v lasti ameriškega proizvajalca avtomobilov, ki je znan kot General Motors. V Združenem kraljestvu se vozila Opel prodajajo pod blagovno znamko Vauxhall. Ta proizvajalec avtomobilov izvira iz Hesse, Nemčija. V letu 2017 je Opel prevzel General Motor, zaradi česar je po Volkswagnu drugi največji proizvajalec avtomobilov. Danes Opel, skupaj s svojo hčerinsko družbo avtomobilom Vauxhall, oskrbuje različne modele avtomobilov po vsem svetu.

Na splošno danes Opel avtomobili niso toliko popularni, ampak se veliko slovencev odloči za uvoz Opel vozil iz Nemčije. Vozila Opel so opremljeni z najnovejšo opremo in tehnologijami po ugodnih cenah. Mehanizem te blagovne znamke so gladki in udobni. Edini zaplet v zvezi z Opel avtomobili je, da njihova blagovna znamka ni zelo priljubljena. Ko govorimo o Vauxhallu, je ta znana le v Veliki Britaniji.

Zdaj Opel in Vauxhall nista več povezana z General Motorsom. Nihče ne ve, razen za Holden, kdaj bodo naslednji modeli Opel avtomobilov bili razkriti, zlasti zdaj, ko je ena od njihovih tovarn v Koreji trenutno zaprta.

Import Used Opel From Germany

Kako kupiti in uvoziti rabljenp Opel vozilo iz Nemčije?

Obstaja veliko načinov, kako lahko imate Opel avtomobil v Sloveniji. Najprej lahko poskusite primarno metodo, in greste v Nemčijo, in obiščite prodajalca avtomobilov ter kupite Opel vozilo. Ta metoda je predraga, pri čemer morate ostati nekaj dni pri urejanju različnih potrebnih papirjev, da bo vozilo dostavljeno v Sloveniji.

Seveda si želite prihraniti čim več sredstev, zato se odločite za rabljen avtomobil. Eden od stroškovno učinkovitih načinov je, da kupitve vozilo pri prodajalcu avtomobilov v Nemčiji. S pomočjo interneta lahko brez težav poiščete in najdete pravi Opel avtomobil za vas. Ko najdete pravo vozilo, morate komunicirati s prodajalcem v Nemčiji in zahtevati potrebne dokumente, ki jih potrebujete za preverjanje stanja vozila.

Ko končate in uspešno preverite informacije, lahko nadaljujete s plačilom in ste pripravljeni na potrebne preglede in pristojbine, ki jih morate opraviti, preden vam prodajalec dostavi navedeni avto. Ko je vse poravnano in plačano, ste zdaj korak naprej s svojim Opel avtomobilom in počakajte na njegov prihod v Slovenijo. Ko je avto končno na vašem domu, ga morate pripeljati v AMZS in opraviti potrebne preglede. Ko plačate vse zahtevane davke in opravite vse preizkusite, lahko svoj Opel avtomobil zdaj vozite pravno v Sloveniji.

POŠLJITE NAM SPOROČILO

POGLEJTE TUDI

DELITE NAS

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Kako Vam Lahko Pomgamo?

GLAVNI MENI

KONTAKTNI PODATKI

DELOVNI ČAS

Pon – Pet: 08:00 - 20:00

Sob: 08:00 - 13:00

Ned: Zaprto