Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

PRIDRUŽITE SE NAM

Naročite se danes, da dobite novice o avtomobilih iz Nemčije.

Pridobite si rabljeno nemško vozilo po najbolj ugodni ceni

Ali razmišljate o nakupu novega avtomobila na slovenskem trgu, vendar so cene za vas previsoke?

No, zakaj se odločite, da boste trpeli zaradi nakupa novega avtomobila, če lahko kupite dobro vzdrževan rabljen nemški avtomobil. Tako kot pri nakupu novega avtomobila, rabljeni avtomobili v Nemčiji izražajo odlično vrednost, če izberete pravo vozilo. Pri nakupu avtomobila, še posebej, če ga ne morete preveriti, je zelo zastrašujoče. Vendar pa morate natančno pregledati in preveriti vaše opcije, predenj se odločite, da boste prišli do učinkovitega avtomobila iz Nemčije.

Import Used Audi From Germany

Kaj morate storiti pri nakupu rabljenega nemškega avtomobila?

Nakup avtomobila ali je nov ali rabljen, je resnično vesel in pomemben dogodek. Ko govorimo o vzdrževanju avtomobilov, imajo Nemci dobro vlogo pri izvozu kakovostnih avtomobilov. Eden od najboljših načinov za nakup avtomobila je preko avto trgovca v Nemčiji. Tudi če se nahajate v Sloveniji, lahko avto kupite preko spletnega trga v Nemčiji, kjer različni prodajalci predstavljajo različne modele avtomobilov. Vendar pa morate imeti v mislih, da morate govoriti v angleškem jeziku, če ne morete govoriti v nemškem jeziku.

Ko boste izvedeli, kateri avto ustreza vašim potrebam in željam, morate ugotoviti trenutno stanje avtomobila in ustrezno dokumentacijo. Morate biti sposobni videti točne slike kilometrine, TUV ali datum naslednjega pregleda vozila, datum registracije, leto modela in druge bistvene zadeve. Prav tako morate ugotoviti ali boste drugi ali tretji lastnik avtomobila. Prav tako morate preveriti ali so v vozilu kakršnekoli notranje ali zunanje poškodbe.

Najpomembnejše je, da morate videti slike registracije in zavarovanje avtomobila. Ko so potrebni dokumenti preverjeni, se lahko odločite ali boste avto kupili. Pri nakupu rabljenega nemškega vozila se postopek ne konča z dogovorjeno ceno. Obstajajo tudi pregledi in pristojbine, ki jih je treba plačati, medtem ko je avto v Nemčiji. Ko se poravnajo vsi potrebni dokumenti in davki, morate počakati na svoje vozilo in opraviti celovit pregled v Sloveniji. Še enkrat, morate plačati pristojbine in vzeti potrebno dokumentacijo za vožnjo avtomobila v Sloveniji. Pri obravnavi plačil in pristojbin morate preveriti ali stroški ustrezajo vsaki transakciji.

Import Used Audi From Germany

Zakaj razmisliti o nakupu rabljenega vozila v Nemčiji?

Eden od velikih razlogov, zakaj se ljudje odločijo za nakup svojih stvari na spletu, je zaradi lahkega postopka in hitrosti. Popolnoma razumljivo je, da se boste počutili precej tvegano, če se boste odločili za nakup avtomobila prek AutoTraderja ali spletnega mesta. Morda se počutite nervozni, ker je pri obravnavi napačne osebe ogrožena velika količina denarja.

Pri nakupu novega ali rabljenega vozila v Nemčiji pa morate biti pozorni in natančni v podrobnostih, ki jih posreduje prodajalec in dane listine o vozilu. Poskusite preveriti tudi identifikacijsko številko preko slovenskega pooblaščenega prodajalca, da preverite ali so podatki avtomobila točni in resnični.

Pri obravnavi številk in stroškov morate dokumente temeljito in zanesljivo preveriti, kot ime prodajalca, dogovorjeno ceno, vaše ime in vključke v dogovorjeni ceni. Prav tako morate opraviti več inšpekcijskih pregledov in pristojbin za zakonito sprostitev avtomobila v Nemčiji.

Postopek nakupa rabljenega nemškega vozila preko interneta je hitro in učinkovito in občutek, da ga vidimo v Sloveniji, je neprecenljiv, vendar za to obstaja dodatna cena, saj je nekdo že prevzel tveganje in določil vse zakonske postopke v registru avtov v Sloveniji.

AvtoNet Nemcija vam lahko ponudi obe možnosti, tako da vam pomaga najti pravi rabljen nemški avtomobil iz Nemčije ali se ukvarjate s celotnim postopkom pri registraciji rabljenega avtomobila iz Nemčije v Slovenijo.

Vabimo vas, da nas kontaktirate med delovnim časom.

POŠLJITE NAM SPOROČILO

POGLEJTE TUDI

DELITE NAS

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Kako Vam Lahko Pomgamo?

GLAVNI MENI

KONTAKTNI PODATKI

DELOVNI ČAS

Pon – Pet: 08:00 - 20:00

Sob: 08:00 - 13:00

Ned: Zaprto