Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

PRIDRUŽITE SE NAM

Naročite se danes, da dobite novice o avtomobilih iz Nemčije.

Najdite vaše sanjsko vozila z opcijo rabljenih vozil v Nemčiji za uvoz

Se počutite razočarani, ko vidite cene na slovenskem avtomobilskem trgu? No, ni vam treba ostati na tem mestu, če lahko kupite rabljena vozila v Nemčiji za izvoz. Zakaj bi se v Sloveniji odločili za predrage avtomobile, če imate iz Nemčije rabljene in dobro vzdrževane avtomobile. Če iščete rabljeno vozilo vaše blagovne znamke, poskusite iskati spletnega trgovca z avtomobili v Nemčiji, ki lahko izvozi želeni avto.

Import Used Volkswagen​

Kako kupiti rabljeno vozilo v Nemčiji za uvoz?

Ali nameravate kupiti Mercedes Benz ali Audi avtomobil, vendar se tega nemorate privoščit?

No, če si ne morete privoščiti nakupa novega avtomobila na slovenskem trgu, lahko poskusite izbirati iz rabljenih vozil v Nemčiji za uvoz. Nakup avtomobila ni šala, še posebej, ko bo ogrožen status vaše banke. Torej, če ne morete imeti novega avtomobila, se lahko odločite za nakup rabljenega avtomobila, vendar bodite dovolj pozorni, da poznate tudi podrobnosti o avtomobilu in njegovi zgodovini.

Pri nakupu rabljenih vozil v Nemčiji za uvoz morate najprej določiti svoje cilje. Morate razmišljati o najboljši in primerni blagovni znamki ali modelu avtomobila, ki ustreza vašim potrebam. Pri nakupu rabljenega avtomobila je treba razmisliti tudi o drugih stroških, kot so registracija, preverjanje pristojbin, vzdrževanje in popravila. Ko gre za vzdrževanje avtomobilov, lahko vedno računate na Nemce, vendar morate še vedno opraviti celovit pregled, še posebej, če se ukvarjate z avtomobilskim trgovcem iz Nemčije in ne morete preveriti avtomobila pred plačilom.

Vendar pa mora v skladu z zakonodajo v Nemčiji vsak trgovec avtomobilov zagotoviti 12-mesečno garancijo v Nemčiji, vendar, ker uvažate avto v drugo državo, ta garancija ne velja za vas, seveda, najprej morate preverite možnost prodajalca, s katerim se ukvarjate, da bi se izognili nesporazumom in zapletom. Ob željeni ceni za rabljeno vozilo v Nemčiji za uvoz, lahko poskusite preveriti njihov »Schwake Liste«, to je seznam cen, kjer lahko dobite idejo o tem, kateri model ali blagovna znamka ustreza vašemu proračunu.

mport Used Porsche From Germany

Če iščete pravo rabljeno vozilo za vas, morate določiti tudi morebitne dodatne stroške, ki jih morate upoštevati pri nakupu avtomobila. Najti morate vozilo, ki ne bo imelo veliko stroškov za vzdrževanje in zavarovanje. Prav tako morate nemškega prodajalca vprašati o številki šasije, kjer lahko preverite pri pooblaščenem prodajalcu v Sloveniji zadnje vzdrževanje in za kakšne kilometre opravlja storitve, kjer ste jih opravili.

Prav tako morate preveriti potrebne dokumente, kot so prometna dovoljenja 1 in 2, in dokumenti COC. Preverite, ali se informacije, ki so zapisane v teh dokumentih, ujemajo s podatki prodajalca in tudi s servisno knjižico avtomobila. Če so podatki točni in se zdi, da z dokumenti vozila ni težav, se lahko odločite, ali boste kupili vozilo.

Ko je posel opravljen med vami in prodajalcem, se postopek, če še ni končal. Še vedno morate poravnati nekaj dokumentov, da boste lahko dobili rabljeni avtomobil v Nemčiji. Prodajalec vas bo prosil, da poiščete prevoz, kot avtovleko, bodisi z vaše strani, ali pa vam bo pomagal priti do vlečnega podjetja, ki bo poskrbelo, da bo avto prišel v Slovenijo. Ko so potrebne pristojbine in inšpekcijski pregledi opravljeni, ste zdaj korak pred svojim sanjskim avtomobilom. Ko vozilo pride v Slovenijo, morate poravnati potrebne preglede in registracije.

Ko je vse urejeno in preverjeno, lahko zdaj začnete voziti svoj avto v Sloveniji.

POŠLJITE NAM SPOROČILO

POGLEJTE TUDI

DELITE NAS

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Kako Vam Lahko Pomgamo?

GLAVNI MENI

KONTAKTNI PODATKI

DELOVNI ČAS

Pon – Pet: 08:00 - 20:00

Sob: 08:00 - 13:00

Ned: Zaprto